Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твБезспорно справедлив е гневът на

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твБезспорно справедлив е гневът на
Коментари Харесай

Предприемач: Куца ли нещо в една държавна поръчка, винаги работниците плащат

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Безспорно обективен е гневът на пътните служащи. Аз, като шеф, си давам сметка какво и да носиш отговорност за толкоз доста хора. Но в изискванията на цялостно безхаберие на страната и мъчно решим проблем, въпросът е каква посока избираме. Можеше да се обезпечат заплатите на хората. 

Това разяснява в ефира на Нова тв предприемачът Милен Врабевски. 

Като се има поради, че в действителния живот тези хора са останали на улицата, би трябвало да си дадем сметка в какви ръце са държавните пари. Тези държавни поръчки не са ли непрекъснато точене на държавен запас, за който ние плащаме големи налози, уточни той.

Възмутително е, на карта е заложен живота на толкоз доста хора, добави той. 

Ужасно е, че има хора, които непрекъснато драпат за държавна поръчка и стават клиент на държавните поръчки без да имат нужния запас и във постоянно търсене на подизпълнители. Но постоянно е едно и също - когато нещо в сделката, в държавната поръчка нещо се обърка, елементарните хора, служащите остават на улицата, уточни той.

Хора на всякаква възраст са подложени на това извънредно тестване, на това предизвикателство, в което никой не може да се помири. Така че аз гнева им го разбирам, добави предприемачът. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР